3. tammikuuta 2012

Ostoksia ja tekemättömiä läksyjä

Postissa tuli jonkin aikaa sitten pari tunnelia ja muita härvelleitä ja oon ihan älyttömän tyytyväinen niihin! Kaks 14mm tunnelia tuli todellakin tarpeen. Kävin vähän aleshoppailemassa joulukuun lopussa ja ostin (kuten näkyy) pukutakin ja vaaleet farkut.

Eilen tein yksin kotona vähän melkeinkiinalaista ruokaa, koska ei mentykkään lomalla thaimaalaiseen syömään... :< Olin illalla ihan hirveen stressaantunu tai jotain, koska nukahdin tänä aamuna vasta viiden jälkeen ja herätys oli 6:40. Tänään tulee uni varmaan vähän paremmin ton unimäärän jälkeen!

Ja kuten varmaan huomasitte, niin ulkoasu on saanu muutosta. En oikeen tiedä mitä tekisin tälle, kertokaa toki mielipiteitä ja antakaa rakentavaa palautetta!


12 kommenttia:

  1. Sul on Venla niin ihanii vaatteita! :)) Ja tää sun ulkoasu on just kiva! 8--D

    VastaaPoista
  2. Ihana mun mielest tää ulkoasu ! * u *

    Ja voi äww ku oot ihana !

    VastaaPoista
  3. Minun mielestä tämä ulkoasu näyttää oikein kivalta, kun silmä ensin tottuu (luulin aluksi eksyneeni väärälle sivulle, köhköh) :---D Kiva muuten, ettei tausta ole vaan yksivärinen - tuo kuvio tuo siihen kivasti eloa ja muutenkin miellyttää ainakin omaa silmääni ~ Tuo otsikkohärpäke on tosi kiva, tykkään siitä eniten, vaikka nuo reunat näyttävätkin (tarkoituksella?) vähän pikselöityneiltä : o

    ... olipas tosi rakentavaa xD

    VastaaPoista
  4. munatati: kiitti ja säki oot *o* ♥

    Derra: kiitosta~ kestää kyllä itelläkin hetken tottua tähän :D

    VastaaPoista
  5. ihanii noi tunnelit :--)+ ulkoasu on hyvä !
    ♡ nellilove.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Annika: no kiitosta ♥

    nellilove: tunnelit on ihaniaaaaa ja kiitos! =)

    VastaaPoista
  7. sul on hieno pikselitalo~ ;) plus, TEE MULLE RUOKAA! haluun jotain hyvää kiinalaista ;_; XD mut joo, musta tää uus ulkoasu on kiva, värit sopii hyvin yhteen yms. ja tosta ''otsikkobannerista'' tyksin kaikista eniten, son coolh x) tosin ite ehkä aattelen et tumman sininen vois olla kiva värimaailma tähän blogiin, mut tääkin on hieno x) but keep up the good work and write~ dun be like me xP~!

    VastaaPoista
  8. Piitu: kiitti ja en tee håhåhååå! aluks tää oli sininen mut sit teinkin tästä liilan mut oh well.. XD

    VastaaPoista

kommentointi on suotavaa (。`ε´。)ノ