10. huhtikuuta 2011

The most beautiful lie in the world, "Goodbye"

En oo jaksanu kauheesti datailla ja sen takia päivityksetkin on vähän jääny, sorry about that :( Vietettiin siskopuolen synttäreitä, olin vähän kipeenä ja oon lukenu kokeisiin yms peruskauraa. Ostin perjantaina kolme elokuvaa ja eilen katoinki niistä yhden! Kävin myös kaupungilla ja kahviteltiin Jussin kanssa, ostin kaikkea turhaa ja rahaa menee hehe... Oon alkanu taas juomaan teetä, join sitä jossain vaiheessa sit se vähän jäi mutta nyt se tuli takas ♥ Tänään käytiin isomummun luona, mut lähteminen viivästyy as always.. Muutenki koko mummulareissu meni syömiseks ja nyt ottaa päähän. Illemmalla meen siskopuolen kaa elokuviin ja sitte takas isän luo.


 PS. Aamulla oli mahtava fiilis, vaaka ei oo koskaan näyttänyt niin vähän.


9 kommenttia:

  1. kävin kattoos I am legendin leffois, mut se osottautu joteski kyl pettymykseks siihen nähden mitä olin odottanu sillo..

    VastaaPoista
  2. NO ÄLÄ MUUTA SANO 8< mut onneks nyt on kuitenki ollu jo muutaman päivän tälläst keväistä, koht tulee hame/shortsikelit n___n

    VastaaPoista
  3. laura & nomppa: en oo vielä kattonu, mut varmaan juonesta päätellen :---D

    piitu: aijjaa damn :( no toivotaa et on ees jotenki hyvä et jaksaa kattoo sen

    Lita2013: as always we ♥ it ;)

    VastaaPoista
  4. Musta toi sun laihduttaminen on itsekeskeistä ja säälittävää. En myöskään usko, että sun blogin lukijoita kiinnostaa, että painatko illalla 200 grammaa vähemmän kun aamulla.

    VastaaPoista
  5. samoin olet sinä <3 ja en kyllä mitään grammoja tänne oo laittanu tietääkseni? eikä mistään 200grammasta edes oo kyse mut joo. Ja tiekkö, ei tarvi lukea jos ei kiinnosta? :D

    VastaaPoista

kommentointi on suotavaa (。`ε´。)ノ