30. toukokuuta 2012

missä se kesä on

Kuten jotkut on saattanu jo huomata, värjäsin hiukset! Mitä mieltä ootte? Sain aika paljon kommenttia tän värin takia ja jostain suunnasta vähän haukkujakin. Käytiin Jennyn kanssa kaupungilla (havaittavissa ahkeraa opiskelua) ja vaihteeks kiinalaisessa. Kaikki omenapuut on nyt kukkimassa ja mikään ei estä mua kuvaamasta niitä, antakaa siis anteeks tää spämmääminen. Viimeisestä kokeesta muuten selvitty!

Ostin farkkutakin, millasta en ookkaan omistanu sitten ala-asteen. Hiusten värikin näyttää haalistuvan tosi nopeesti höh 

12 kommenttia:

  1. Toi farkkutakki on iha sika siisti!! mäki haluuun!!! Ja noi sun hiukset on niin syötävän söpöt. :) ps. KOSKA NÄHÄÄ? VOIDAAKS NÄHÄ JOKU PV? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! nähään hei kesäloman alussa jossai vaiheessa! oon kyllä menossa jennylle taas erakkoon pariks päiväks heti alkuviikosta mut muuten 8)

      Poista
  2. Mikäs oli viimene koe? miten meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. fysiikka! paremmin kun odotin, en silti lähe lupaamaan mitään :---D

      Poista
  3. vääää yhyhyhyhy toi sininen on niin mahti ;___; please vaihda hiuksiis mun kanssa !

    VastaaPoista
  4. nuo hiusset sopii ihanasti sun silmiin <3 awwws oot ihana!!

    VastaaPoista
  5. Oon näköjään sun blogin lukija, vaikken ees muista koska olisin täällä vieraillut, on siitä ainakin vuosi, mut äsken ku blogisyötteessä näky kuva sinitukkaisesta tytöstä oli pakko tulla katsomaan, aivan älyttömän hienot ja sulla on juuri niille sopiva persoonallinen tyyli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos hirrrrrrrrrrrrrveen paljon! hitsit tuli hyvä mieli tästä kommentista :__)

      Poista

kommentointi on suotavaa (。`ε´。)ノ